ضد آفتاب الارو مینرال spf30شناسه کالا: 1002
- برند : کملیون
- دسته بندی : کرم ضد آفتاب الارو

ضد آفتاب الارو مینرال spf30
روش مصرف:
20 دقیقه قبل از قرار گرفتن در معرض آفتاب به میزان 2.5 بند انگشت استفاده شود. با وجود اینکه این ضدآفتاب مقاومت بالایی دارد و حاوی فیلترهای مینرال است، ولی به منظور حفاظت هر چه بیشتر در برابر اشعه مضر UV، پیشنهاد می گردد هر دو ساعت یکبار آن را تجدید نمایید.
مزایا:
کرم ضدآفتاب مینرال، با فیلترهای فیزیکی، صد در صد طبیعی و معدنی، مناسب افرادی است که پوست های بسیار حساسی دارند و به کرم های ضدآفتاب دارای ترکیبات شیمیایی حساسیت نشان می دهند. علاوه بر این مناسب خانم های باردار ، کودکان و مراقبت کننده پوست پس از درمان های پوستی مثل درمان آکنه، لیزر، میکرودرم، پیلینگ های شیمیایی و… است.ضدآفتاب مینرال الارو ضد تعریق و مقاوم در برابر آب بوده و در مکان هایی که امکان تجدید ضدآفتاب به صورت منظم وجود ندارد مانند کوه، ساحل و اسکی، نیز قابل استفاده می باشد.
نظرات کاربران برای: ضد آفتاب الارو مینرال spf30
برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. اگر این محصول را قبلا از خریده باشید، نظر شما به عنوان مالک محصول ثبت خواهد شد.
افزودن نظر جدید